Hvordan er en Hydrogen Fuel Cell produsert?

Hydrogen brenselceller er produsert i laboratorier som har blitt skalert opp i størrelse, men disse prosessene ikke benytte høy-volum produksjon metoder. Komponenter for hydrogen brenselceller er laget for hånd gjennom en arbeidskrevende prosess. Fire undersystemer

fire undersystemer er brukt i prosessen med produksjons-hydrogen-brenselceller. Disse systemene er cellen stabelen, balanse av anlegg, kraft condition og systemer kontroll.
Cell Stack

Stakken området i produksjon regnes som den viktigste, fordi det fokuserer på brenselcelle-kjerne. Elektrokjemiske prosesser som finner sted i den membran-elektrode sammenstilling (MEA). MEAs er tynne materialer, og de trenger å bli behandlet gjennom tynn film produksjon.
Balance of Plant

Balance av plante-systemer står for 50 prosent av total kommersiell kostnaden for utvikling av en brenselcelle. Hydrogen brenselceller dra nytte av dette allerede etablert produksjon praksis. Dette området av produksjonen fokuserer på nett og styring av reaktanter samt fjerning av biprodukter fra brenselceller.
Strøm Conditioning

Strøm condition er arealet av hydrogen brenselcelleutvikling der likestrøm (DC) strøm omdannes til høyspent vekselstrøm (AC) kraft for å drive et kjøretøy. Denne spesielle systemet er allerede i bruk innen transportbransjen.
Systems Kontroll

Computer grensesnitt mellom bilen og kraftverket oppnår optimal ytelse av bilens totale system. Integrerte kretser og fjernovervåking av viktige delsystemer og komponenter tillate lavere kostnad montering av styresystemer i kraftverk og kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133566.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance