Hva er vedlikehold pakker for Honda Civic?

Vedlikehold pakker forsikrer at et kjøretøy er up-to-date i sin forebyggende vedlikehold og ikke viser noen farlige forhold. Mange bilprodusenter garantier krever at et kjøretøy skal kontinuerlig vedlikeholdes, ellers garantien er ugyldig. Hver vedlikehold pakke varierer i henhold til antall miles på kilometertelleren, en av de tre pakkene skyldes hver 7500 miles. Minor service Intervall

mindre service-intervall vedlikehold pakken er utført på 7.500 miles, deretter hver 15 000 km etterpå. På dette intervallet, er bare motorolje og filter skiftes ut, mens andre væskenivåer er toppet, inkludert kjølevæske og vann. Visuell inspeksjon er utført i front og bak bremser, drivstoff linjer, koblinger, tank, suspensjon bolter, luftfilter, servostyring system, eksosanlegg, girkasse og aksel støvler. Batteripolene og vindusviskerne blir rengjort. Clutch og parkeringsbremsen er justert og smurt, om nødvendig. Dekkene er balansert og kontrollert for slitasje.
Intermediate service Intervall

Denne pakken er utført først på 15.000 miles, deretter hver 30.000 miles etterpå. Det samme vedlikehold som utføres for en mindre service-intervall er en del av denne pakken, pluss at det er to fokusområder: suspensjonen festeboltene er inspisert og service er utført for kjølesystemet
Major Tjenesten Intervall

Denne pakken utføres hver 30 000 miles, som begynner når Honda Civic når 30.000 miles. Pakken inneholder alt av inspeksjon og utskiftinger som kreves i mindre service-intervall pakken, men inkluderer fem flere elementer. Den store serviceintervall pakken inkluderer utskifting av ikke-platina tennplugger og bremsevæske, og inspeksjon utføres for å distributør cap og rotor system, suspensjon, struts og styring. I tillegg er justeringen utføres til ventilklaring.
Annet vedlikehold

I tillegg til de tre pakkene, Honda samfunnskunnskap krever timing belte utskifting og vannpumpe inspeksjon hver 90000 miles for modeller før 1997, eller hver 105.000 miles for nyere modeller. Drivstoff filteret er grunn for erstatning på 100.000 miles, og for disse modellene med platina tennplugger, er utskifting anbefales på 105000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133623.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance