Hva er en Toyota Yaris Multipoint Inspection ?

En multipunkt inspeksjon på en Toyota Yaris , eller en hvilken som helst Toyota, kan gjøres for en rekke årsaker. En eier kan ha en mekaniker til å skissere nødvendige reparasjoner eller en potensiell kjøper kan være lurt å vite tilstanden til en potensiell kjøper . Uansett er det nyttig å vite hva som blir anmeldt i løpet av en slik inspeksjon. Utvendig

Toyotas multipunkt inspeksjonsblankett skisserer flere inspeksjon områder . Saker på utsiden , omfatter frontruten og vindusviskere , samt alle lys og horn drift .
Interiør
p Som med eksteriøret, er noen få elementer vurderes det indre av bilen . Slike poster er parkeringsbremsen , dome lys og dimmer , hvis det er aktuelt .
Beneath the Hood

En ekte multipunkt inspeksjon ikke bare se på ute og inne , men også på motorrommet. Slanger, belter og luftfilteret vil bli gransket, samt radiator , batteri og kjølesystem.
Øvrig Varer

Dekk og bremser vil typisk bli vurdert som godt for nivåer av slitasje. Understellet på bilen vil også bli undersøkt , sammen med ulike væskenivåer . Alle disse elementene sammen føre til en ganske grundig inspeksjon av hele bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133888.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance