Hva er et teknisk service bulletin?

Når du kjøper en bil , kan du motta meldinger fra produsent detaljering anbefalte reparasjoner eller reparasjoner på bilen din . Den tekniske versjonen av disse merknadene er referert til som teknisk service bulletiner . De stave anbefalinger for reparasjon eller utskifting av deler funnet å være mangelfull . Formål

TSBs detalj trinnene profesjonelle mekanikere skulle følge , inkludert delenumre og verktøy programmer , for å utføre bestemte reparasjoner. TSB blir løslatt fra en bilprodusent for en bestemt bilmodell og året da et potensielt problem begynner å bli en repeterende mønster .
Development

TSBs blir produsert av første automotive tekniker for å dokumentere en reparasjon prosedyre for et gitt problem , og blir deretter godkjent av bilprodusenten . Siden biler kan ha reparasjon behov forårsaket av flere enn én bekymring , kan flere TSBs bli utstedt for å løse en konkret problemstilling .
TSB vs Recall

Tilbakekalling er generert av sikkerhetsmessige bekymringer fra et bestemt kjøretøy problem , og er koordinert med National Highway Traffic Safety Administration . TSBs vanligvis dekke produsentens saker av bekymring. Hvis en tilbakekalling er utstedt, må produsenten betale for reparasjonen , selv om det ikke er noen garanti dekning på den berørte kjøretøyet . Imidlertid er TSB reparasjoner vanligvis betales av bileieren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133475.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance