Auto tekniker Elektrisk Verktøy

Automotive elektriske systemer kan inneholde miles av ledninger og hundrevis av individuelle kretser. Dette legger ofte opp til en skremmende opplevelse for den personen forsøker å diagnostisere problemer når ting med det elektriske systemet går galt. Selv om elektriske systemer har en tendens til å øke i kompleksitet hvert år, den grunnleggende sett med verktøy bilindustrien elektrisk tekniker bruker til å diagnostisere elektriske problemer forblir effektiv. Test Lett

En test lys brukes til å sjekke for elektrisk kontinuitet i en krets og bidrar til å avgjøre om det er strøm i kretsen som testes. Den typiske kontrollys ligner en skrutrekker, og vil ha en lyspære innsiden av en klar håndtak, en lang ledning som ender i en klemme festet til håndtaket, og en spiss metall sonde på motsatt side av håndtaket. Testen lys brukes ved å forbinde klemmen med en fast metall-underlaget, slik at den spisse rørende sonde til forbindelsene eller ledninger som skal testes. Hvis lyspæren innenfor håndtaket lyser, er kretsen energi og mottar strøm, hvis det ikke skjer, er det en pause et sted i kretsen.
Multi-Meter

En multi-meter er en solid state apparat som brukes for å måle strømstyrken, volt, og motstanden innenfor kretser. For å teste for strømstyrken, er enheten koblet som en direkte del av kretsen som skal testes. Dette fører til den elektriske energi i kretsen for å passere gjennom multi-meter, som så måler den totale strømstyrke som passerer gjennom kretsen.

For å teste for volt, er multi-meter koplet parallelt med kretsen som skal testet, ikke i kretsen i seg selv. Den multi-meter så kan måle den totale spenning til stede i kretsen og avsløre dråper og endringer i spenninger som forskjellige variabler eller tilstander blir kontrollert innenfor kretsen.

For å teste ohm, eller motstand mot strømmen av elektrisk strøm i en krets, er multi-meter koplet til den komponent eller krets som skal testes hvor det deretter måler hvor mye motstand kretsen eller komponent har til flyten av strøm. Målingene er i forhold til produsentens spesifikasjoner av krets eller komponent og avdekke om motstanden er innenfor riktig område.

Jumper Ledninger

Jumper ledninger er bare biter av wire som har klipp, sonder, eller klemmer på hver ende. De benyttes for å omgå deler av en krets for å isolere feil eller brudd i kretsen, og å teste for komponentfeil. For å finne brudd i kretsen, vil den ene enden av byglingstråd kobles til en kjent forbindelse, og den andre er koblet til forskjellige punkter langs kretsen inntil en feil er funnet. For å teste en komponent jumper ledninger skal brukes til å koble elektrisk komponent direkte til en strømkilde for å finne ut om komponenten opererer eller ikke.
Scanner

En skanner eller kode leser som det kalles, er en bærbar enhet som kobles til den diagnostiske port på datamaskinen av et kjøretøy og leser feilkoder finnes på bilene ombord datamaskin. Hver av disse feilkoder angår et spesifikt problem eller svikt i motoren eller elektriske systemet. Disse kodene blir så brukt til å identifisere kilden til problemet ved å sammenligne dem til produsentens liste over kodefeil beskrivelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133426.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance