Hvordan Robotic Powder Coating Equipment Works

Pulverlakkering er mindre farlig for miljøet enn flytende etterbehandling, men det kan være tidkrevende når utført av en menneskelig operatør. Roboter brukes til å lage den pulverlakkering prosessen mer effektiv. Powder Coating

Pulverlakk fungerer ved å spraye en overflate med tørre, ladde partikler. Partiklene smelter sammen til en glatt overflate under en ultrafiolett herdelampen.
Spray

en robotarm spray objektet som skal males. Armen er programmerte til å kjøre en bestemt kurs med konstant hastighet, slik at den kan garantere en enda belegg over hele målet overflaten.

Akser

Axes av bevegelse er et mål på hvor mange forskjellige retninger en robot arm kan flytte. Tre bevegelsesakser er standard, noe som åpner for en høy grad av fleksibilitet når pulverlakkering.
Color

Robotic pulverlakkering utstyr kan være utstyrt med flere spray-bokser. Dette gjør at en arm å spraye en rekke farger uten å stoppe prosessen for å endre fargene manuelt.
Simulering

pulverlakkering banene er programmerte gjennom en datamaskin. Programmeringsprogrammet inkluderer en simulering modus, slik at brukeren kan se prosessen i aksjon før du utfører pulverlakkering drift på en ekte objekt.
Automation

Ultrafiolett lys eksponering pådrar helserisiko for menneskelige operatører. Den automatiserte prosessen tillates av robot-utstyr reduserer risikoen ved å redusere eller eliminere human eksponering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133877.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance