Symptomer på en dårlig Fuel Pump i en 2000 Buick LeSabre

Med alle de fremskritt som er gjort i biler gjennom årene for å gjøre dem drivstoffeffektive og glatt riding, de grunnleggende systemene fortsatt holder størst betydning. En 2000 Buick LeSabre med en dårlig bensinpumpe kan være en frustrerende opplevelse, og kan legge igjen en driver strandet. Symptomene på en bensinpumpe går dårlig er ofte ignorert i begynnelsen som en bil innfall, men tegnene på en drivstoffpumpe går dårlig bør ikke ignoreres. Overoppheting Pumpe

Når en drivstoffpumpe overopphetet det er faktisk motoren av drivstoffpumpen som har problemene. Bensinpumpen motor styrer mengden drivstoff som er gitt til motoren. I Buick LeSabres en overopphetet drivstoffpumpe vil presentere lik en som har mekanisk svikt. Pumpen slutter å fungere, og motoren vil stoppe. Imidlertid kan LeSabres som lider av en overopphetet pumpe vanligvis startes igjen når motoren har hatt en sjanse til å kjøle seg ned.
Mekanisk svikt
p Hvis mekanisk svikt i Buick LeSabre drivstoffpumpe oppstår da de mekaniske komponentene i bensinpumpen slutte å fungere. Symptomene på dette problemet dukker opp når motoren på bilen vil plutselig slå seg av. De elektriske komponentene vil alle fortsette å fungere likevel. Motoren stopper fordi pumpen har stoppet å levere drivstoff til injektorer og motoren ikke har nok drivstoff til å skape den nødvendige forbrenning for å flytte bilen. Hvis dette skjer mens du kjører er det viktig å komme til siden av veien så raskt som mulig, fordi bilen ikke kan være i stand til å starte på nytt.
Intermittent Failure

p Dette symptomet er ofte oversett av drivere. Det viser seg som motoren på Buick LeSabre har problemer med å opprettholde makten. Oftest dette symptomet vil dukke opp mens bilen går på tomgang som den minst mengde drivstoff blir pumpet inn i drivstoff sprøytebrukere av drivstoffpumpen. Også pumpen mottar den laveste mengden av energi fra batteriet mens ved en inaktiv. Dette kan resultere i en sviktende pumpe til intermitterende slukke som vil resultere i et midlertidig fall i brennstoff til injektorene. Siden injektorer ikke klarer å gi nok drivstoff til motoren for forbrenning motoren begynner å frese.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133477.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance