2000 Toyota Camry Crank Pulley fjerning

The sveiv skivene på 2000 Toyota Camry snur rotasjonsenergi av motorens effekt til brukbar strøm for mekaniske enheter. Dynamo, servopumpe, og klimaanlegget er bare noen av enhetene som er avhengige av rotasjon av sveiv skivene. Du kan fjerne den sveiv skivene for service eller utskifting ved hjelp av en muttertrekker og avtrekker. Du trenger
Vehicle jack
Jack står
Tire jern
Philips skrutrekker
Skiftenøkkel
Muttertrekker
avtrekker
Vis flere instruksjoner

en

Jack bilen høyt nok slik at du kan fjerne den fremre dekk som sitter foran sveiv skivene. Stedet står under rammen for å sikre bilen i luften. Fjern dekk og sett den til side av arbeidsområdet.
2

Fjern den indre fender panel som beskytter trinser og andre motoren enheter fra veien rusk. Platen holdes på plass av et antall skruer. Sett panelet til side.
3

Løsne beltet spenning rullebraketten. Trinsen er ansvarlig for å styre strammingen av drivremmen og må fjernes før sveiven trinse kan fjernes. Når du løsne strammingen rullebraketten, fjerne stasjonen belte som går rundt sveiven skivene.
4

Fjern senterbolten på skivene med muttertrekker. Kontroller at skiftenøkkel spinner mot klokken før du legger den på midten sveiv skivene bolt. Sett bolten til side av arbeidsområdet.
5

Place de avtrekker armene rundt ryggen kantene av sveiv skivene. Stram trinse armene på plass.
6

Stram senter bolt på avtrekker til sveiv skivene glir av sveiv. Løft bort hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133471.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance