Instruksjoner for Solar Cars

Du kan bygge din egen solenergi-drevet bil ved hjelp av vanlige hardware materialer og en liten PV solcelle. Bygg din egen lille solcelledrevet bil kan være et morsomt prosjekt som viser nytten av alternative energikilder som brukes til hverdagslige teknologier som biler. Du kan fullføre dette prosjektet på egen hånd eller med hjelp av en venn til å gjøre ting litt enklere. Du trenger
3v/1A Solar modul
Model bil motor, gear og fire hjul
4-by-12-by-1/4-imbhi balsawood panel
sugerør
Ruler
benken eller arbeidsbenk
Limpistol
Pencil
Wire stripping og skjærende verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Varm opp limpistolen og fest hjulene til bunnen av balsa tre stykke. De bør plasseres ved endene av panelet. Deretter lim toppen av motoren til undersiden av veden stykket, i nærheten av de bakre hjul, som vil tjene som drivhjul.
2

Fest hjulene sammen ved hjelp av to sugerør, men ikke lim stråene på plass som du gjorde på undersiden av hjulene. Mål to rette linjer fra toppen av veden brikken til bunnen ved hjelp av en linjal, for å markere dem med en blyant. linjene skulle ende ca 1,5 inches bort fra fronten og bak.
3

Monter solcellepanel på toppen av balsa tre panel. Avhengig av størrelsen på solcellepanel som du bruker, kan det være noen overlapping av panelet, eller det kan være noen deler av trepanel fortsatt viser. Enten scenario er OK.
4

Koble til strøm krokodilleklemmer som kommer ut av solcellepanel til de positive og negative polene på motoren som du har montert på undersiden. Klypene er festet ved bare å presse dem åpne, og deretter frigjøre trykket, slik at de tett på toppen av den respektive kraft-terminalen. Avhengig av lengden på strømledningene, må du kanskje å strippe og kutte ledningene hvis de er for lange og hindrer bevegelse av hjulene.
5

La solcellepanel til å lade opp i en område som mottar direkte sollys i flere timer før du slår på motoren og ser bilen farten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133881.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance