Hvordan å balansere rotorer

Rotoren er en del av disken bremsesystemet. Metallsylinderen er festet til navet på hjulet og tillater bremsekalippernes å presse eller komprimere bremseklossene mot motstående flater for å bremse bilens hjul. Bremseskiver kan bli ubalansert som følge av ujevn slitasje, varme skade eller friksjon. Restaurering av balanse krever et metall dreiebenk. Et metall dreiebenk skjærer en mindre del av overflaten som vender bort fra rotoren på en fast avstand for å gjenopprette den enda flyet og balanse av rotoren. Instruksjoner
en

Fjern rotoren fra kjøretøyet. Avhengig av biltype, kan dette kreve spesialiserte verktøy.
2

Mål bredden av skiven med en mikrometer. Sammenligne målingen til minimum tykkelse som kreves, noe som vil være stemplet på utsiden av rotorens overflate. Minimum tykkelse sikre tilstrekkelig metall eksisterer for å unngå katastrofal svikt under bremsing. Hvis rotoren tykkelse er tilstrekkelig til å tillate fjerning av materiale fra rotoren på dreiebenk, bør du bytte rotoren.
3

Ta rotoren til en automotive eller verksted. Ring fremover for å sikre at butikken har evnen til å gjenopprette rotorer. Denne prosessen kalles vanligvis "snu" rotoren, som rotoren er slått på metall dreiebenk under metall fjerning prosessen som kreves for å gjenopprette flyet til et jevnt underlag.
4

Har maskinen butikk eller automotive butikk dreie rotoren for å gjenopprette like-nye forholdene.
5

Sett rotoren på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133705.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance