Hvordan forbedre MPG på 1995 Bronco

Hvis du er den stolte eier av en '95 Bronco, vil du ønsker å være i stand til å kjøre det uten å betale ublu gasspriser. Den beste måten å gjøre det på er å optimalisere Bronco å få den beste gass kjørelengde mulig. Dette vil sikre at det kjører Bronco forblir rimelig og kostnadseffektiv. Du trenger
Ford Bronco
Oljeskift
New luftfilter
Tire luftpumpe
Vis flere instruksjoner
en

holde deg oppdatert med vedlikehold . Et skittent luftfilter og gammel olje er de to mest åpenbare gjerningsmannen med lav MPG. Få et nytt luftfilter vil tillate din Bronco å få riktig gass /luft blanding slik at motoren kan kjøres på optimal effektivitet, og et oljeskift hver 3000 miles vil tillate motordeler å operere problemfritt og uten stikker.

2

lette belastningen. Jo mindre vekt i bilen din, jo bedre MPG du får. Rense ut ekstra junk i ryggen, eller vurdere å fjerne baksetene hvis du ikke ofte bære mer enn én passasjer i Bronco.
3

Installer en tilpasset ettermarkedet eksos. En ny eksos, for eksempel en flowmaster system, vil øke Bronco hestekrefter, øker motorens effektivitet og forbedre gass kjørelengde betraktelig.
4

Få et nytt luftinntak for din Bronco. En bedre designet luftinntak vil forbedre luft /gass blanding og forbedre motorens effektivitet og også gass kjørelengde.
5

Kontroller lufttrykket i dekkene regelmessig. Riktig oppblåst dekk kan bidra til å forbedre drivstoff kjørelengde ved å redusere rullemotstanden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133710.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance