Slik bruker du en Safety Wire Twister

En sikkerhetswire twister, eller sikkerhetsvaier tang, er et verktøy som brukes til å raskt og konsekvent vri og sikker sikkerhetswire. Brukt i luftfart og racing, til sikkerhetswire sikrer festene hindre dem fra å bli løst. Sikkerhetswire er tilgjengelig i ulike typer og vekter. Jo tynnere ledning kan vris for hånd, tykt sikkerhetsvaier krever bruk av en wire svindler. En wire twister er en tre-funksjons tang som holder, twists og kutt. Du trenger:
Sikringswire
Sikringswire twister (tang)
Wire cutters
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

løkke sikkerhetswire gjennom festet - mutter eller bolt - ved hjelp av ekstra ledning for å nå den stabiliserende enhet
2

Loop sikkerheten ledningen gjennom hullet i låsen med klokken slik at låsen ikke kan løsne.. Trekk ledningen tett i retning av den andre bolt eller stabiliserende enhet.
3

Twist de to endene av sikkerhetswire to ganger. Ta de to endene sammen og klippet den sikkerhetsvaier twister på ledningene ved siden av punktet der de vil møte feste enheten. De to sikkerhetswire endene vil være ved siden av hverandre i de sikkerhetsvaier twister kjever.
4

Trekk vri knotten på sikkerhetsvaier twister, holder tang for å hindre dem fra å vri bakover. La vri knotten trekkes sammen. Ikke over-vri eller sikkerhetsvaier kan svekke eller ødelegge.
5

Løsne sikkerhetswire twister, tråd én ledning enden gjennom feste enheten, loop den andre ledningen enden rundt feste enheten, starter en vri for hånd og gjenta sikkerhetsvaier twister prosedyre.
6

Kutt ledningen, slik at ca 1/4 tommers eller tre vendinger. Crimp endene og brette sikkerhetsvaier rundt feste enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133534.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance