Jeep Windows elektriske problemer

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har mottatt dusinvis av klager om elektriske problemer med Jeep vinduer. Forbruker rapporter tyder på at problemet ikke er isolert til ett bestemt merke eller modell. Kommandører, Liberties og Grand Cherokee kan påvirkes. Jeep Commander

Eiere av Jeep Commanders ofte klager til NHTSA at vinduene ikke vil rulle hele veien opp eller ikke vil rulle ned ordentlig. En modell år 2006 Commander eieren fortalte NHTSA at giveren erstattet henne førersiden bryter men problemet fortsatt eksisterer. Som i 2010, har produsenten ikke utstedt en tilbakekalling for å bøte på problemet.
Jeep Liberty

Flere Jeep Liberty eiere har klaget til NHTSA at vinduet regulatorer slutte arbeider uten advarsel. Noen forbrukere oppgir vinduer faller ned tilfeldig eller bli sittende fast mens rullet ned. Modellår 2005 Jeep Liberty eiere har blitt fortalt av forhandlere at problemet er vanlig, men ingen tilbakekalling har blitt utstedt for å reparere dette problemet som i 2010.
Jeep Grand Cherokee

Elektriske problemer i Jeep Grand Cherokee kan føre til de elektriske vinduene slutter å virke. En brannfare også kan være til stede i noen tilfeller, i henhold til flere forbrukere klager til Nhtsa. En forbruker klaget til NHTSA at hans 2004 Grand Cherokee vinduer og interiør lysene sluttet å virke, og på grunn to fabrikkbygninger ledninger bryte og ta kontakt med hverandre, forårsaker gnister i nærheten av døren hengslene. Dette forbruker fortalte NHTSA at hans mekaniker uttalte dette er et vanlig problem i Jeeps, selv om ingen tilbakekalling har blitt utstedt fra og med 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133809.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance