Typer kjøretøy Undercoating

Vehicle undercoating er en prosess med rust og beskytte et kjøretøy fra skade på grunn av sand, grus, veisalt og annen skitt, samtidig som reduserer veistøy. I områder med ekstreme klimaendringer, kan livene til biler utvides med riktig undercoating. Imidlertid anbefales det at alle biler skal undercoated uavhengig av hvor du bor. Det finnes flere typer undercoating tilgjengelig, alt fra gjør-det-selv aerosoler til profesjonell bruk. Vann-og Parafin-baserte grunninger

Vannbasert undercoatings er mest populære for gjør-det-selv. Disse undercoatings kan bli funnet i bildeler butikker i aerosol formater. Vann-baserte undercoatings er tynne sett og har rask tørketid. Denne type belegg kan gjøres ved automotive butikker som tilbyr Undercoating tjenester billig. Ulempen til vannbaserte undercoatings er frekvensen der de må gjentas. Ofte er den minste slitasje som bryter gjennom selve påføringen kan resultere i behov for et nytt lag. Gjentatte undercoating kan bli dyrt selv om produktet ikke koste mye.

Parafin-baserte undercoatings har en voks inkludering som gjør dem sterkere enn vannbaserte undercoatings. Parafin-baserte undercoatings kan kjøpes gjennom en automotive butikk i spray og maling-on formater. Denne type belegg er også tynne sett og relativt hurtig tørking. Et kjøretøy eier kan få dette som et alternativ når du kjøper en ny bil, eller det kan være faglig levert gjennom en automotive service. Parafin-baserte undercoating må skiftes minst en gang i året på bilen eiers regning.
Petroleum-og gummi-baserte Grunninger

Petroleum-baserte undercoatings er gjort fra olje og har større deflective evner for veisalt og sot. Petroleumsnæringen basen hjelper frastøte vann og is bedre enn parafin-eller vannbaserte undercoatings. Oljebaserte undercoatings er tilgjengelige gjennom profesjonelle tjenester og kan kjøpes når du kjøper bilen. Denne typen undercoating må også byttes en gang i året for eiers regning.

Gummi-baserte undercoating er den nest sterkeste undercoating tilgjengelig for biler. Denne typen undercoating åpner for mer fleksibilitet i understellet, og holder seg bedre til ulendt terreng. Gummi-baserte undercoatings er tilgjengelig i spray og maling-on programmer. På grunn av tykkelsen av programmet, er det tilrådelig å la en profesjonell gjelder gummi-baserte undercoating å sikre maksimal dekning. Gummi-baserte undercoating også kan kjøpes som et alternativ når du kjøper et kjøretøy.
Asphalt-Based understrøk

Asfalt-baserte undercoating er den sterkeste undercoating tilgjengelig . Den brukes på all-terreng og militære kjøretøyer. Asfalt-baserte undercoating vil vare lengst og er det beste alternativet for kjøretøy som tåle tunge veien bruk. Asfalt-baserte undercoating er den tykkeste belegg med flest skader-resistente egenskaper. Det kan kjøpes gjennom profesjonelle tjenester og er den eneste typen undercoating med en begrenset garanti. Asfalt-baserte undercoating kan kjøpes når du kjøper en ny bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133544.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance