Bad Crank Sensor Symptomer

The veivaksel sensor i den moderne bilmotor er en integrert del. Når feil, symptomene på en dårlig sensor er lett gjenkjennelig for bilisten og bør håndteres raskt for å unngå å bli strandet og risikere ytterligere motordeler. Historie
p Som datasystemer ble mer integrert i drift av forbrenningsmotor, ble behovet for overvåking av sine mange komplekse komponenter nødvendig. Sveiv sensorer ble utviklet ved bruk av en kombinasjon av magneter og en induktiv spole, og er vanligvis montert i nærheten av hoved sveiv trinse, svinghjul eller på veivakselen selv. Det er en av de viktigste sensorene i moderne forbrenningsmotorer.
Function

Veivakselen sensoren overvåker forholdet mellom ventiler og stempler i motoren for å opprettholde den flytende ventiltider. Det er også måler motorens turtall ved å beregne omdreininger pr. Veivakselen sensoren er i realiteten et prakteksemplar i en baseballkamp, ​​og kalte kampen så pitcher (motoren) kan skyte den aktuelle funksjonen, eller tonehøyde,
bilder Typer

Mest sveiv sensorer fungere som magneter og en induktiv spiral. Nyere følerne er bygget for å operere under Halleffekt, som frembringer en spenningsforskjell over en elektrisk leder for å skape et magnetisk felt. Denne halvleder eliminerer behovet for en induktiv spole og magneter. Sveiv sensorer er også brukt på sykler for å overvåke posisjonen til kranksett sin.
Symptomer på Problemer

Når en veivaksel sensor har feilet eller er sviktende, vil visse problemer med tidsberegning oppstå i motoren funksjon. Motoren kan begynne normalt i noen tilfeller, men vil avskjære etter noen få minutter (eller sekunder) for operasjon. Mer enn sannsynlig at motoren vil ikke starte i det hele tatt. Siden veivaksel sensoren er ansvarlig for motor timing, kan føreren oppleve motoren slå tilbake eller uregelmessig rpm funksjon, hvis bilen starter i det hele tatt.
Solutions

veivaksel sensor vil måtte bli erstattet hvis det er feil. Ta kontakt med en lokal bilmekaniker som spesialiserer seg på den aktuelle produsenten av kjøretøy som blir drevet til å sikre deler og arbeid for å få bilen kjører riktig. Unngå å bruke brukte deler for integrerte motorkomponenter som de har en større sjanse for å mislykkes enn nyere utstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133545.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance