Hva er forskjellen mellom en Smog Sjekk og en Smog Test?

Ingen forskjell mellom et SMOG sjekk og SMOG test. De henviser til samme testmetode. Du bruker en SMOG test for å oppdage en del av skriveprosessen lesbarheten. Historie

SMOG, som står for Simple Mål av Gobbledygook, ble først utgitt i 1969 av G. Harry McLaughlin. Det ble opprettet som en erstatning for Gunning-Fog Index.
Funksjon

Du bruker SMOG å måle lesbarheten til en tekst. SMOG formel gir en beregnet nødvendige antall års utdanning som trengs for å lese samplet tekst.
Formel

SMOG formelen innebærer å bruke en rekke setninger , 10 setninger fra starten, midten og slutten. Du telle setninger 'polysyllables (ord med tre eller flere stavelser) og dividere dette tallet med antall setninger. Deretter multipliserer det med 30 og legger til 3,1291. Splitte 1.043 av resultatet gir deg antall års utdanning er nødvendig for å lese teksten.
Online SMOG Kalkulator

Du kan bruke en online SMOG kalkulator, for eksempel den SMOG Lesbarhet Calculator, som er knyttet til under Referanser.
Andre Lesbarhet tester

Du kan også bruke alternative formler for å oppdage tekstens lesbarhet. Andre spennende valg inkluderer Gunning Fog Index, Coleman-Liau Index og Automated lesbarhetsindeks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133595.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance