Bil Suspension Feilsøking

Bilens hjuloppheng holder bilen fra skrensende på veien og hjelper med bremsing, styring og håndtering ytelse. En defekt fjæring kan føre til overdreven spretter, drivende på veien når rattet er holdt i en posisjon og blod-chilling lyder. Å vite hvordan du feilsøker et problem kan du spare penger og hindre en ulykke. Mulige Problemer

når du gjør regelmessig vedlikehold på bilen din, er det lurt å sjekke suspensjon problemer. Suspensjonen består av en kontroll arm som holder på hjulene, en støtdemper som puter fall og støt i veien, styringsgruppen kobling som kobler rattet til bæresystem, og rammen på bilen. Kontrollarmene koble styringsgruppen kobling til hjulene, slik at svingene.

Titt på dekkene på bilen din og se om det er noen slitasje eller tråkker skade på uvanlige steder, for eksempel sidene eller vegger av dekkene . Sjekk for å se om det er noen lekkasje fra servostyringen slanger eller styringsgruppen området. Dette kan føre til unødvendig slitasje på bæresystem. Sjokk og struts sørge for at fjæringssystemet er jevnt fordelt på alle hjul. Sjekk disse komponentene til å sørge for at de ikke er slitt. Du kan teste sjokk og struts ved å gjøre en sprett sjekk. Komme inn i bilen og kjøre rundt. Hvis bilen steiner for mye, kan det hende du må bytte system.
Clunking
p Hvis du hører et høyt clunking fra bilen, særlig fra forsiden når du går over humper, sjekk at struts er riktig smurt. Dårlig fett kan føre til at struts å gni mot komponentene. Den fremre montasje må tas fra hverandre, fjernes den gamle fett og med høy tetthet for fett anvendes. Hvis sjokk var nylig reparert og du oppdager dette problemet, ta bilen tilbake til servicesenteret og har sjokk slengt. Hvis fett på sjokk er ikke problemet, må du kanskje suspensjon væske. Hvis væskenivået er riktige, kan sjokk komponentene bli slitt og må skiftes ut.
Ujevn eller Sagging
p Hvis bilen er sagging på den ene enden eller hvis kjørehøyde ser lav, kan fjærene i dine sjokk bæres. Kontroller kjørehøyde ved å måle hvor høy bilen din er på hver side. Gjøre en nøyaktig måling, i motsetning til et øyeeple anslag, da små forskjeller i høyden på motsatte sider av kjøretøyet kan alvorlig påvirke ytelsen. Kontroller kjørehøyde spesifikasjoner for suspensjon ved å se i brukerhåndboken. Riding under spec kan påvirke styring og håndtering evne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133526.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance