Slik feilsøker en 1998 Chevrolet Z71

The 1998 Chevrolet Z71 ble bygget som et arbeid lastebil, å hale og slep. Denne lastebilen har et V8-motor, samt en 2-tommers løft. Når en sak oppstår, er det viktig å få det løst for å unngå mer kostbare problemer senere. Du kan feilsøke bilen selv i løpet av få minutter. Dette vil spare tid og penger, fordi hvis det gjøres riktig, vil du ikke å betale en mekaniker til å diagnostisere bilen. Du trenger
Eier manuell
Cloth
Crescent skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen for å starte bilen. Hvis motoren pedalarmer, men ikke vil starte, må brenselet injektoren renses. Rengjøring av drivstoff injektor er en nødvendighet for ethvert arbeid lastebil, eller en drevet off-road.
2

Se på dashbordet for eventuelle lit-up ikoner. Disse dashbordet lyser indikerer at det kan være et stort problem med lastebilen. Eierens manualen vil gi informasjon om hva hver dash lys betyr.
3

Kjør lastebil på en glatt overflate, og lytt etter noen lyder mens du kjører. En pipende lyd kan indikere en løs beltet. Ved hjelp av en halvmåne skiftenøkkel, skru til alle belter.
4

Drive lastebilen, og trykk på bremsene. Hvis du føler vibrasjoner i rattet, vil dette tyde på nye bremseklosser eller rotorer kan være nødvendig.
5

Sjekk all væske på lastebilen. Dette inkluderer brems, servostyring, frontruten vaskemaskin, og oljenivå. Betjene alle væsker på en jevnlig basis sikrer at lastebilen går greit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133879.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance