Hvordan Glassfiber Over Metal

Glassfiber består av glassfiber matte som er mettet med en glassfiber harpiks. Den glassfiberforsterket harpiks er et tykt stoff som trenger en katalysator for å herde. Glassfiber er et svært slitesterkt materiale som vil bindingen til nesten alle overflater, inkludert plast, metall, tre og isopor. For å legge opp glassfiber på harde materialer som metall er det viktig å grundig slipe overflaten for å få et sterkt bånd. Alle glassfiber materialer kan bli funnet på ditt lokale auto deler forsyning butikk eller på en marin forsyning butikken. Du trenger:
Vernebriller
Air jeksel
Slipeskive
Rags
Aceton
Glassfiber matte
Razor kniv
Glassfiber harpiks
Catalyst
liten bøtte
Rør stick
filtrulle
Air roller
respirator selg Electric sander
200-sandpapir
Vis flere instruksjoner
1 < p> Grind området for metallet som skal få glassfiber påføres det ved hjelp av en luft-kvern. Skrapemerker hele området, fjerne eventuelle løs eller skadet metall ned til fast metall.
2

Tørk grunnflate på metallet rent med en klut og aceton. Rengjør området inntil fille ikke lenger trekker opp alle urenheter. La aceton tørr.
3

Lay glassfiber matte på en hard overflate og skjæres til med en barberhøvel kniv. Størrelsen og antall lag vil bli bestemt av den spesifikke jobben du gjør.
4

Hell glassfiber harpiks inn i en liten bøtte og legge den anbefalte mengden katalysator, i henhold til container instruksjoner. Rør harpiks og katalysator sammen med en røre pinne inntil glassfiber er en konsekvent farge. Etter at de er blandet glassfiber du har omtrent 20 til 30 minutter til den fullstendig herder.
5

Fukt overflaten av bakken metall med harpiksen blandingen ved hjelp av en fire-tommers filtrulle. Påfør første lag av matten til overflaten og mette den med harpiks ved hjelp av filt valsen. Fjern eventuelle luftbobler og flat matten med en luft roller. Tilsett de øvrige lag av matten å følge den samme fremgangsmåte for hvert sjikt. La glassfiber stivne.
6

Sett på en respirator og sand glassfiber glatt bruke en elektrisk slipemaskin med 200-sandpapir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133525.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance