Slik reparerer Glassfiber Sprekker i en bil

Glassfiber brukes i mange ulike applikasjoner som biler, rør, tanker, fly, badekar, bassenger, og mange flere. Mange ganger glassfiber blir brukt i stedet for metall, fordi det er ikke-korroderende og meget lettere. Glassfiber er også mykere enn metall, noe som gjør det lettere å slipe og reparere når det trengs. Når glassfiber blir sprukket eller brukket, kan det lett bli reparert ved hjelp av glassfiber filler. Filler er tykk som kitt og krever en katalysator for å herde. Glassfiber filler for kroppen reparerer kan bli funnet på ditt lokale auto deler butikken eller hos din lokale marine supply butikken. Du trenger:
Respirator
Dye jeksel
Rags
Aceton
Glassfiber filler
Catalyst
Liten bøtte
Rør stick
Sparkel
Palm sander
200 sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Sett på en respirator, og male direkte på sprekk ved hjelp av et fargestoff jeksel. Slipe alle de skadede glassfiber ut, danner et spor hvor sprekken var. Gradvis taper veggene i sporet til de er nesten flat.
2

Rengjør overflaten av reparasjon ved hjelp av en fille og aceton. La aceton tørr.
3

Bland filler og katalysator sammen i en liten bøtte, fulgt anbefalingene om beholderne. Rør den tykke filler med en røre pinne til grundig blande i katalysatoren. Etter at filler er blandet du vil ha rundt 20 til 30 minutter før det stivner.
4

Påfør filler til sprekken, og glatt det ut med en sparkel. Filler bør helt fylle sprekken, og være på nivå med de omkringliggende glassfiber. La sparkelen herde.
5

Sand filler glatt, bruker 200 sandpapir på en palme slipemaskin. Sand filler før det går i ett med omkringliggende glassfiber, og har ingen synlige kanter.
6

Rengjør reparasjon med en ren klut og aceton, og bruke din grunning og maling.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133524.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance