Anbefalt Services for en 2002 GMC Sierra med 100.000 Miles

General Motors anbefaler følgende fabrikken vedlikeholdsplan for 2002 GMC Sierra. Manualen spesifiserer fire spesielle tjenester på 100.000 miles. Hvis du nylig har kjøpt en 2002 GMC Sierra, vurdere å utføre andre tjenester også, som for eksempel en olje-og filterskift, samt et luftfilter endring, spesielt hvis du ikke vet når de grunnleggende elementene var sist på service. Spark Plug and Wire Inspection

Beregnet levetid for 2002 Sierra sin tennplugger og ledninger er ca 100 000 miles, så pluggene og ledninger skal inspiseres og eventuelt skiftes ut på at kjørelengde punkt. Over tid ledningene nedbrytes på grunn av eksponering for varme og elementene. Dette kan føre dem til å utvikle et kort, noe som ville begrense deres effektivitet. Inspeksjon og bytte tennplugger og ledninger ved behov sikrer at Sierra fortsetter å starte og drive effektivt.
Automatic Transmission service

Den største tjeneste som kreves for 2002 GMC Sierra på 100 000 kilometer serviceintervall er relatert til lastebilens overføring. Den automatiske girkassen bør skylles og væsken bør endres av autorisert GMC forhandler eller en sertifisert overføring spesialist. I tillegg bør overføring filteret skiftes ut.
Automatic Transfer sak

Noen firehjulstrekk Sierras har en automatisk overføre saken. For å finne ut om firehjulstrekk Sierra har en automatisk eller manuell girkasse, se etter firehjulstrekk velgeren. Den automatiske girkasse bruker en knapp, vanligvis plassert til venstre for rattet. For Sierras med en manuell girkasse, er den firehjulsdrevne velgeren en tradisjonell utseende girspaken i sentrum av fronten gulvbord. Den automatiske overføre saken væske bør skiftes på 100.000 miles, den manuelle overføre saken krever ikke service på dette intervallet
PCV Valve Inspection

Positive veivhusventilasjon (. PCV) ventilen skal inspiseres av en profesjonell på 100.000 miles, og eventuelt skiftes ut. PCV er utslippsfri kontroll enheten. Hvis det er feil, kan det hende at Sierra effektivitet bli hindret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133668.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance