Ulempene ved turboladere

turboladere er utformet for å betydelig øke motorens hestekrefter og føre til at bilen kjører på høyere hastighet. En turbolader er en type gass kompressor som øker mengden drivstoff som kan brennes i en motor, som forbedrer kraft og ytelse. Mens du har den ekstra kraften av en turbolader kan komme med klare fordeler, har denne enheten noen ulemper også. Installasjon

Installasjon er en nøkkelkomponent i effektiviteten av en turbolader, og ikke alle mekanikerne er i stand til å installere en riktig måte. Hvis mekanikeren selv gjør en liten feil, vil det ikke bare gjøre turbolader ineffektivt, men kan forårsake skade i motoren.
System

system i noen biler kan ikke være i stand til å håndtere en turbolader og kan føre til feil på systemet og bryte ned. Dette er ofte forårsaket av den manglende brensel-til-oksygen-forhold. En profesjonell mekaniker behov for å foreta modifikasjoner til motoren og øker drivstoff-forhold for å sikre maksimalt utbytte av turboladeren. Turboladere også kan føre til slitasje på en motor, og kan også kreve en motor byttes ut raskere enn forventet.
Cost

turboladere er ganske dyrt, og det er viktig å finne ut om fordelene er verdt prisen. Ved beregning av kostnadene for en turbolader, er det også viktig å inkludere gebyret og installasjon. Turboladere ofte koster mellom $ 2000 og $ 5000 som i 2010.
Kjøring

Fordi turboladede biler kjøre i høye hastigheter, kan eventuelle feil føre til farlige situasjoner. Mens en turbolader kan være gunstig for de som bor på fjellet og måtte klatre i bratte bakker, kjører i høy hastighet kan føre til en driver å dreier av veien eller krasjet inn i en annen bil. Kjøring ved høye hastigheter kan være farlig på kommersielle veier og føre til ulykker eller suspensjon av lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133753.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance