Hvordan registrere din BMW for tjenesten

Registrere BMW bil for vanlig årlig tjenesten kan til slutt spare deg for penger i dyre reparasjoner. Serviceteknikere kan identifisere feil tidlig og gjennomføre reparasjoner slik at BMW bil kjører riktig og trygt. Du kan registrere din BMW bilen til service gjennom noen BMW-forhandler. Hver BMW-forhandler har egen serviceavdeling der du kan registrere din bil. Registrering skjer vanligvis over telefon eller via e-post. Men noen forhandlere tilbyr elektronisk registrering. Instruksjoner
en

Kontakt din lokale BMW-forhandler på telefon eller e-post. Registrer din bil for tjenesten ved å arrangere en gjensidig passende tidspunkt.
2

Alternativt kan du gå til BMW nettstedet. Klikk på "Eiere" øverst i høyre hjørne på siden. Klikk på "BMW Center Services" som ligger på venstre side av siden. Vent til den nye siden for å åpne.
3

Rull nedover på siden og klikk på "Les mer" under "BMW forskjellen." Vent til neste side for å laste.
4

Klikk på "Web Scheduling" og "Finn en BMW Center for detaljer." Vent til neste side for å laste. Skriv inn din "postnummer, stat" eller nærmeste "BMW Center" i alternativene. Rull nedover listen over BMW forhandlere gitt, og klikk på en forhandler nettsted etter eget valg. Vent til forhandler nettsted for å laste.
5

Klikk på "Service og deler", som vanligvis er plassert på toppen av siden. Registrer deg bilen for en tjeneste ved enten å klikke på "Schedule service" hvis det åpner i drop-down menyen, eller ringe BMW kundeservice på nummeret som er oppgitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133444.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance