Katalysator Replacement Law

Alle som vurderer feil erstatte eller tukling med sin bilens katalysator vil krenke 1988 EPA Clean Air Act , noe som kan bety en bot på opp til $ 25.000. Ingen Tukling

Tukling med katalysator inneholder nå privatpersoner samt skjerf butikker og andre bilreparasjonsverksteder bedrifter. Målet er å fokusere på arbeidet med å " omgå , beseire , eller gjengi ute av drift noen utslippskontroll enhet eller element i design av noen utslipp control system, " ifølge EPA nettside.
Salvage Yard kjøp
p Det er nok ikke en god idé å vurdere å besøke en restverdi verksted for å finne en brukt converter på en junked bil , fordi , med mindre det har blitt testet , er det et brudd på loven. I tillegg vil berging og junk meter holdes ansvarlig for salg av brukte og uprøvd omformere som til slutt ble installert .
Lyddemper Shop Retningslinjer

EPA har strenge retningslinjer for skjerf butikker som må følges når det gjelder å erstatte katalysator. For eksempel må skjerf butikker gjenopprette bilens eksosanlegg ", til sin opprinnelige katalysator konfigurasjon hvis de jobber på den delen av eksosanlegget , " antyder EPA nettside. I tillegg , hvis hele eksosrøret blir erstattet , må katalysatoren byttes også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133684.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance