Hvordan sjekke Transmission Fluid på en Honda Passport

The Honda Passport er designet av Isuzu Motors og utgitt mellom 1994 og 2002. Det ble også utgitt av Isuzu som Isuzu Rodeo. Tilgjengelig mer utbredt med 3,2-liters V-6 motor, var det også tilgjengelig med 2,6-liters firesylindret i løpet av sin første generasjon. Begge kjøretøyene har en forseglet og vedlikeholdsfritt automatisk girkasse uten tilstedeværelse av en peilepinnen. Spesielle verktøy er nødvendig for å utføre oppgaven riktig. Du trenger:
Fire-post drive-on lift
To bremseklosser
Drip pan
automatiske transmisjoner
Box fastnøkkel satt
Fluid temperaturmåleren verktøyet
håndpumpe med 3/8-inch slange forlengelse
gardintrapp
Vis flere instruksjoner
en

Drive Passport lenge nok til å la motoren når driftstemperatur.

2

Kjør SUV opp på en fire-post drive-on heis, så det er i vater. Plasser Passport i fri og sett på parkeringsbremsen. La motoren i gang.
3

Plasser en bremseklossen på hver side av ett bakhjul.
4

Lift og nivå kjøretøyet løft, hvis det er aktuelt.
5

Finn overføring fat under Passport og justere drypp panne under fill-plugg.
6

Fjern påfyllingspluggen med en boks fastnøkkel.

7

Sett inn og aktivere temperatursensor måler i overføring væske fill-plug-port. Pass på at den leser mellom 100 og 150 grader Fahrenheit. Hvis ikke, vent til væsken varmes opp. Fjern måleren når den ønskede temperatur er oppnådd.
8

Legg væske om nødvendig ved hjelp av en håndpumpe med en 3/8-inch forlengelsesrør. Sett røret inn i fill-plugg og pumpe håndpumpe til fill-plugg til overføring væske renner nedover siden av hullet.
9

Sett fill-plugg, men bare stramme den for hånd.
10

Bruk en gardintrapp for å komme opp på heisen og inn i Passport og deretter bla gjennom alle girene inkludert park. Gjør dette tre eller fire ganger.
11

Kontroller væsken igjen gjennom porten hullet. Tilsett mer væske om nødvendig, og utfører trinn 10 igjen. Når du ikke lenger trenger å legge til noe mer væske, skrur den fill-plugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133518.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance