Hva er en Grunning for en Autobody ?

En underull for et kjøretøy kroppen er enten allerede søkt fra produsenten eller kan brukes av en profesjonell auto body shop . Formål

Automotive rust og undercoating brukt på nye biler bidrar til å holde regn, snø og is fra å komme i kontakt med bilens ramme , som er laget av stål , jern, glassfiber og andre metaller . Bruk av en primer , voks belegg og korrosjonsbestandig behandling produkt til bil rammer beskytter dem mot rust korrosjon .
Egenskaper

Automotive rust og undercoating profesjonelle bruker gels , forseglinger og fosfat spray på auto kroppen . Gummi tilsettes til visse områder av kjøretøyet som en regnvann tetningsmasse. Produsenter også vanligvis legge en primer grunning av maling for å gjøre det rustfritt .

Typer

Gummierte Undercoating produktene er tilgjengelige i enten kan eller aerosol . Gummierte grunninger er vanligvis brukt til hjulet brønner , trunk områder, understell og gulv panner , og noen er ikke males . Alternativ til gummi undercoating er bar og kjedeolje undercoating . Bar og kjedeolje undercoating hjelper kill rust , og olje-og voks etterlater en klebrig overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133762.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance