Hvordan Juster Tenningsinnstilling på en Honda Civic

En forbrenningsmotor er avhengig av detonasjon av drivstoff og luft blanding for å produsere strøm. For å sikre at drivstoffet i Civic forbrenningsmotor er brent fullstendig og effektivt, motoren er nøye timet til å kontrollere når tennpluggene tenne drivstoff og luft blanding. Når dette tidspunktet er feil, vil det føre til en rekke problemer, inkludert overskytende smog, ufullstendig drivstoff brenne, og tøff tur kvalitet. Justere timing er ikke veldig vanskelig, men det krever en rimelig grad av presisjon. Du trenger
Byglingstråd
Timing lys
Stikknøkkel
10mm socket
Vis flere instruksjoner
en

Slå på motoren og la det å kjøre til den når normal driftstemperatur, og slå av bilen.
2

Fjern passasjer side kick panel. Dette panelet er innsiden av Civic, i passasjer fotbrønnen. Ta av panelet ved å lirke det av.
3

Finn to wire-kontakt i passasjer fotbrønnen. Kontakten vil ha en grønn ledning og en brun ledning festet til baksiden av det.
4

Plasser en jumper wire inn i kontakten for å overstyre den datastyrte timing.
5

Fest timing lys til Civic batteri og nummer én tennplugg kabel. Pass på at pilen på timing lys ledningen peker til nummer én tennplugg.
6

Slå på motoren og peker timingen lys i timing dekselet. Den midterste merket på skivene skal være på linje med merket på timing dekselet.
7

Løsne de to 10mm boltene på distributør cap og vri det litt til midten preg på trinse på linje med merket på timing dekselet.
8

Stram de to boltene på distributør cap å holde den på plass.
9

Slå av motoren og fjern timing lys og jumper wire. Deretter feste passasjer side kick panel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133780.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance