1989 Toyota Camry Feilsøking

Toyota begynte å produsere Camry i 1982 som en firedørs sedan som skal selges i flere markeder, inkludert USA. 1989 Toyota Camry har en 2,0 liter, V6-motor med valgfri femte dør på Camry Wagon. Feilsøking din Toyota Camry kan du øke levetiden på bilen din. Ikke alle saker skal forsøkes løst i hjemmet innstillingen. Hvis bilen din har varsellys lyser på dashbordet du bør ta bilen til en profesjonell for inspeksjon. Instruksjoner
en

Sjekk hoftebeltet for feil eller låsing i posisjon. 1989 Camry ble tilbakekalt i oktober 1989 for problemstillinger knyttet til hoftebeltet eller bilbelte feil når den slippes, noe som resulterer i beltet låsing i tilbaketrukket posisjon. Test beltet for å se om det låses i tilbaketrukket posisjon ved å rykke på beltet og slippe den. Hvis beltet låser bilen må tas med til en Toyota-forhandler, slik at hoftebeltet kan erstattes med en nydesignet belteføringen.
2

Sjekk de automatiske dørlåser å sikre riktig funksjon når låsing eller opplåsing . I september 1992 ble 1989 Toyota Camry tilbakekalt for problemer knyttet til svikt i den elektroniske styreenheten på bilen. Når enheten svikter, låser døren blir vanskeligere å manipulere selv med manuell bruk. Hvis låsene på dine Camry dørene pinne i låst eller ulåst stilling, bilen skal bli tatt til en bilforhandler, slik at en ekstra relé kontroll kan legges til døren låsemekanisme.
3

Se etter lekkasjer i drivstofftanken. 1989 Camry ble undersøkt to ganger med start fra januar 1997 til april 1998 for sprekker i loddeskjøt eller tilførselsrøret ligger i drivstofftanken forårsaker drivstoff lekkasjer fra tanken. Å se etter lekkasjer, se etter drivstoff på bakken under bilen for væsker i nærheten av området der gasstanken ligger. Denne undersøkelsen resulterte ikke i en tilbakekalling, så bilen vil ikke bli dekket for reparasjon. Hvis du legger merke til væske på bakken i området under bensintanken, bør bilen være tatt med til en Toyota reparatør slik at loddeskjøt og tilførselsrøret kan erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133885.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance