Vanlige feil i Range Rover P38

Tiltalende til luksus bilmarkedet, kombinerer Range Rover P38 best-of-klassen off-road evne med høyt nivå på komfort spesifikasjoner. Den ble lansert i 1994, og produksjonen gikk til 2002, da Mk III erstattet den. Men en del feil som vanligvis forbindes med den P38 er utbredt både mekanisk og elektrisk. Heldigvis har entusiaster og mekanikere både dokumentert disse feil også. Elektriske feil
fleste P38 elektriske feil involvere sikkerhetssystem.

sikkerhetssystem på en Range Rover P38 inneholder en motor startsperre og lockout system der SUV mest hyppige elektriske problemer har sentrert. Fjernkontroll svikt i systemet har skjedd ofte, men hvis man utfører en siste utvei fix med tast sekvens snu i førerdøren kan hjelpe deg overstyre systemfeil. (Nøkkelen sekvensen vises på sikkerheten kortet som fulgte med bilen.) Flate batterier, et ekstra problem med sikkerhetssystem, har ofte resultert fra radio /statisk bølge forstyrrelser som stadig slår på kroppen elektrisk kontroll modul (BeCM) og tømmer batteriet.
mekaniske feil
Ventiler kan bli klissete.

P38 er overføring kan klebes på Park, som oppstår fordi et bremselys sikring har gått som automatisk stopper deg fra å kjøre uten dine bremselys fungerer. Ventil problemer har forekommet hyppig i P38, ventiler ofte bli klissete på grunn av overdreven sot eller unøyaktige ventil toleranse mål i de ventilførere. Vibrasjon i rattet, en annen mekanisk problem, oppstår ofte når SUV reiser ved høye hastigheter over off0road terreng. Justering av styringen boksen gir en enkel løsning på den mekaniske grøsser.
Bilder Fysiske Feil
Fluid lekkasjer er vanlig i P38.

P38 Range Rover er utsatt for lekkasjer av alle typer. Vanlige feil inkluderer upålitelige olje pan seler, oljelekkasje fra front og bak pinion seler, O-ring forsegling på oljetrykkbryter og akseltetninger. Vannlekkasje i foten godt, en annen vanlig foreteelse, kan skyldes en feil i klimaanlegget --- vanligvis avløpet fra fordamperen. En annen utbredt feil oppstår med luftinntaket filter, som henfaller over tid og flytter ut av posisjon, som krever regelmessige kontroller for utskifting. Til slutt, mislykkes frontruten vaskemaskin system over tid på grunn av varme eksponering på vaskemaskin jets forårsaker skjørhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133661.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance