Hva er fordelene med Carburetors?

Innsprøytingsanlegg systemer blir mer og mer populært som noen racing organisasjoner har tillatt dem å bli brukt i sine biler og bil produsenter er blant annet flere og flere av dem i sine biler. Fans av innsprøytningssystem hevder at det er mer effektiv og vil over tid spare bileieren penger. Fans av forgasseren tout at forgassere er billigere, lettere å vedlikeholde og faktisk levere mer strøm til bilen. Vedlikehold

Carburetors er enklere enn bensininnsprøytning for mekanikere og bileiere for å opprettholde, ifølge industrileder Butch Bass. Dette er fordi bensininnsprøytning motorer er avhengige av elektronikk i bilen som er komplisert å fikse når de til slutt bryte. Avhengige forgassere på trykk og grunnleggende mekanikk, noe som gjør dem lettere å fikse.
Pris

Fordi de er lettere å fikse, forgassere pleier å være billigere å fikse når problemer oppstår. Bensininnsprøytning motorer levere mer hestekrefter, men de er mye dyrere. Som i 2009, kostet bensininnsprøytning $ 2400 mens forgassere koste ca $ 400, i henhold til BG Products 'Steve Johnson. For mange bileiere er $ 2000 prisforskjellen ikke verdt den ekstra hestekrefter.
Strøm

Car entusiaster debatt om forgassere eller bensininnsprøytning motorer levere mer makt. Jim McFarland, fra teknisk service firma McFarland and Associates, hevder at bensininnsprøytning skaper mer makt, mens Pro Stock racer Warren Johnson hevder at riktig justerte forgassere levere mer strøm til motoren. Faktisk, NASCAR og Pro Stock racerbiler bruker forgassere snarere enn bensininnsprøytning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133421.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance