Hvordan Skyll Transmission Fluid i en Taurus

Den automatiske girkassen i Ford Taurus er avhengig av Mercon V overføring væske for å hjelpe overføring skift hydraulisk, og for å hindre unødig slitasje på innvendige bevegelige deler gjennom smøring. Akkurat som motorolje, bryter overføring væske ned over tid og til slutt vil miste sin evne til å beskytte overføring mot skade. Utføre en overføring flush krever skikkelig en spesiell flush maskin. Det er best å la denne jobben til en profesjonell, fabrikk-utdannet overføring tekniker. Du trenger
Transmission flush maskin
12 liter Mercon V girolje
linje skiftenøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fyll overføring flush maskin med 10 liter Mercon V girolje. Dette trinnet varierer basert på merkevaren din flush maskin, så sørg for å ta kontakt med flush maskinens spesifikke bruksanvisningene før du begynner.
2

Fjern Taurus overføringsanlegg kjøligere linjer fra overføring kjøligere bruker linjen skiftenøkkel . Taurus er overføring kjøligere ligger i siden tanken på radiatoren.
3

Koble flush slangene fra overføring flush maskin til overføring kjøligere linjer. Du må stramme ned av slangeklemmer på de kjøligere linjer med skrutrekker for å sikre at de ikke lekker under spyleprosedyren.
4

Start-Taurus og slå flush maskin videre til flush innstilling . Se maskinen og slå den av en gang ren overføring væske er å pumpe ut igjen av overføringen. Slå Taurus av.
5

Løsne slangeklemmer på de innfelte slanger og trekk slangene på sending kjøligere linjer. Koble til overføring kjøligere linjer til overføring kjøligere med linjen skiftenøkkel.
6

Start Taurus igjen, sette foten fast på bremsepedalen og flytte overføring gjennom hvert gir, ett om gangen før skiftende tilbake til parken. Sjekk overføring-væskenivå og toppen på etter behov med Mercon V. Du må kanskje legge opp til to liter, avhengig av merke av sendingen din skylle maskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133609.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance