Hvordan sette Freon i Min 2002 Pontiac grand am

Hvis du er svett i bilen fordi klimaanlegg blåser varm luft, er det på tide å lade opp bilens air condition-systemet. 2002 Pontiac grand am bruker en R134a kjølemiddel system som gjør legge freon til bilen din en enklere prosess enn det har vært i det siste. Med noen få enkle verktøy som hjelper deg å måle mengden av freon du legger på bilen din, kan du ha den luksus av kjølig luft på kort tid. Du trenger Nike Air condition målere
Vacuum pumpe
Freon tank
kjølemiddel skala
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på en flat, jevn overflate. Engasjere bilens parkeringsbremsen og åpne panseret.
2

Finn lavtrykk klimaanlegg linje (i Pontiac biler, er denne linjen som er markert med en blå cap). Skru av lokket og sett det til side.
3

Skrue klimaanlegget manometer slangen merket "lavtrykk" på bilens lavtrykksventilen. The Grand Am sin R134a system hindrer deg fra å feste feil slange til feil ventil.
4

Fest vakuumpumpe til sentrum slangen på air condition målere. Slå på pumpen for å suge all luft ut av systemet. Den lave trykkmåler skal nå lese "Vacuum" og ha et trykk på omtrent -30 PSI. La undertrykket kjøres i minst en halv time for å fjerne all fuktighet ut av systemet. Når den er ferdig, kobler vakuum fra midtlinjen.
5

Koble freon tank til sentrum slangen på air condition målere. Åpne freon tank ventil og langsomt løsne mutteren på midten slangen før den hveser. Når den er hakkete, trekkes den ned igjen. Dette vil rense luften fra linjen.
6

Plasser tanken på kjølemediet skala. Snu bilen på og slå sin klimaanlegget til sine kaldeste og høyeste innstillinger.
7

Åpne lavtrykksventilen på den lave trykksiden av klimaanlegg måler for å begynne å fylle bilen. Fyll bilen til skalaen leser 1.4 pounds. Når det kommer til denne vekten, lukker lavtrykksventilen.
8

Lukk ventilen på freon tank og ta ut slangen. Fjern slangen fra bilens lavtrykksventilen og erstatte den blå cap. La motoren gå i minst tjue minutter før du slår den av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133759.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance