Slik starter Volvo Automobile dieselmotorer i kaldt vær

I kaldt vær, kan mange biler med dieselmotor være vanskelig å starte. Dette er fordi diesel koagulerer, eller blir tykkere, i kalde temperaturer. I Sverige, hjemmet til Volvo, eiere ofte kjører motoren blokktermostater gjennom natten når temperaturen faller under frysepunktet for å unngå at motoren sprekker og for å gjøre starter bilen lettere i morgen. Selv uten en motorvarmer, skjønt, kan du starte en kald diesel Volvo i bare noen få trinn. Du trenger
Key
Vis flere instruksjoner
en

Bruk den innebygde motorvarmer eller kupévarmer for å varme opp motoren før du starter bilen, hvis du har en. Hvis du ikke har en motorvarmer eller kupévarmer, sette inn nøkkelen og vri den til andre posisjon --- det andre klikket.
2

Vent til oransje motorvarmer slukker i dashbordet. Lyset er på venstre side av speedometeret. Når lyset slukkes, betyr det at glødepluggene har varmet motoren nok til å starte den. Forvarmer kommer automatisk på ved temperaturer lavere enn -2 C, eller ca 29 F.
3

Vri nøkkelen til motoren starter. Hvis motoren er treg å starte, ta ut nøkkelen helt og prøv igjen.
4

Sjekk batteriet lyset hvis bilen fortsatt ikke vil starte. Hvis batteriet er nytt og fulladet, sjekk glødeplugger. Disse er plassert i øvre motorrommet foran høyre side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133758.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance