Hvordan Trygg fjerning Valve Springs

Ventil fjærer kan være en vanskelig del å fjerne fra en motor på grunn av presset som de er under. Fjerne en ventil våren uten de riktige verktøyene kan føre til våren dekomprimere for fort og forårsaker skade på bil-tekniker eller de omkringliggende komponentene i en bil. Valve spring fjerning kan gjennomføres trygt med litt tid og tålmodighet. Du trenger
Stikknøkkel
Valve våren komprimering verktøyet
Container
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ventildekselet. For å fjerne ventilens deksel, er det nødvendig å lokalisere boltene rundt kanten av dekselet som feste den på plass. Bruk en pipenøkkel til å fjerne boltene. Vær nøye med å sette bolter i en beholder for å holde dem fra å bli tapt. De vil være nødvendig når du skifter ventil dekselet.
2

Finn stud som ligger mellom ventilen våren og pushrod og fjerne den slik at den rocker arm kan fjernes. Når pushrod og rocker arm er fjernet ventilen våren vil bli utsatt.
3

Plasser en ventil våren kompressor verktøyet over ventilen våren som vil bli fjernet. Plasser klo ender av verktøyet i løpet av våren og skyv verktøyet opp til klør lysbilde mellom spoler i bunnen av ventilen våren.
4

Vri håndtaket på kompressoren verktøy for å legge press til våren og få den til å komprimere. Vær nøye med å holde et fast grep om verktøyet mens komprimere ventil våren. Noen ventilfjærkompressor verktøy har et stasjonært håndtak for å bidra til å stabilisere verktøyet og fjæren. Hvis dette håndtaket er til stede, sørg for å holde den med hånden som ikke bruker verktøyet.
5

Fjern metall keepere på tuppen av ventilen. Det er to voktere for å bli fjernet, og hver av dem dekker halve ventilfjær. Når voktere er fjernet, kan ventilen fjæren bli fjernet fra ventilen. Vær nøye med å holde kompresjon på våren stødig. Etter at ventilen våren er fjernet, kan komprimering av våren skal frigjøres sakte ved å vri på håndtaket på verktøyet og lindrende trykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133739.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance