Hvordan Winterize en Peterbilt

Vinterklargjøring Peterbilt riggen begynner med godt vedlikehold i løpet av resten av året. Sørg for at walk-rundt inspeksjoner og kontroll er gjort og du vil være klar til å rulle inn i vinteren. Peterbilt regionale service manager for Vest-Canada, Bill MacKillican, fortalte Drivers magazine at regelmessig vedlikehold er nøkkelen, men "Når været blir kaldere, bør du betale litt mer oppmerksomhet til visse områder --- spesielt til at kjøle-og elektriske systemer. " Du trenger
Vedlikehold manual for din modell
Truck vedlikehold verktøysett
Vinterdekk
Replacement oljer og smøremidler, om nødvendig
Viskeblader
erstatning belter og rør, om nødvendig
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller kompressoren drift. Kontroller at spitter ventilen fungerer som det skal. Sjekk lufttørker /ovn for forsvarlig drift. Sørg for at luftledninger og generelle elektriske routings er lyd.
2

Feilsøking smøre-systemet. Forhjulet-lagersmøremiddel må være på riktig nivå. Sjekk motorolje og girolje. Sjekk dine differensialer og servostyring reservoarbergarter. Bytt til vinter diesel, som dens tilsetningsstoffer hindre blokkeringer som kan være forårsaket av voks innskudd i kaldt vær.
3

Sørg for at drivstofftanker ikke har noe vann kondens. Sjekk drivstoffslangene å sørge for at de er sunne og stramt. Kontroller drivstoffilteret. Lad batteriene og sjekk starteren. Rense skitt av kablene og terminaler. Sjekk ruting og ledninger, og ladesystem utgang. Erstatte frontruten vindusviskerne, om nødvendig.
4

Sjekk dine kjølesystemer. Spyl motorens frostvæske og fylle den hver 100.000 miles. Ta en titt på inhibitor pakken. Undersøke riggens slanger og klemmer og kjøleveske filter. Inne i førerhuset sjekke kontrollene for varmen system blåser for å sikre at de er i drift. Viften belter og radiator cap trenger en sjekk, også. Se å se om motorvarmer er i drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133738.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance