Hvordan endre en bakre Serpentine Belt på en 2000 Ford Contour

Endre serpentine beltet på en 2000 Ford Contour er en nødvendig vedlikehold oppgave å holde bilen kjører uten problemer. Hvis Serpentine beltet ikke er riktig vedlikeholdt, kan det knuse og forårsake alt tilbehør i Contour motor, slik som dynamoen og vannpumpen, slutter å virke. Dette vil føre til strømbrudd i bilen og og overoppheting av motoren din, som kan forårsake alvorlig motor damage.Though det vises to være en foran og en bak belte, det er faktisk bare en veldig lang belte som kurver opp og ned på siden på motorblokken. Du trenger
3/8-inch pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Contour, og finn belte-strammer skivene. Det er på passasjersiden av motoren, under dynamoen skivene.
2

Bruk pipenøkkel å sakte løsne strammer skivene, snu den med urviseren. Den har en omvendt tråd, så slår den til høyre for å løsne den.
3

Lirk Serpentine beltet ut av trinsene. Fjern beltet for hånd, ikke bruk noe hardt metall verktøy for å lirke av beltet - som kan skade trinsene
4

Plasser den nye beltet på skivene slik at de glatte sidene ta kontakt med. den glatte trinser og sporete sidene ta kontakt med sporete trinser.
5

Start motoren og høre etter eventuelle uvanlige lyder. Et høyt sutre vil indikere at beltet sklir og er ikke installert riktig. Hvis motoren høres normal, har beltet er installert riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133581.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance