Bore Honing Verktøy

Honing er en prosess unik for metallindustri. Bore eller sylinder honing verktøy brukes for å oppnå presis flategeometri inne i boringen. En brynestein, ellers referert til som en honing stein eller en "finpusse", er noe som en slipeskive som settes inn i en boring. Honing verktøy vanligvis faller i to kategorier i metallbearbeiding feltet, men steinen som brukes kan variere mye avhengig av arbeidsstykket. Enkelt Stone Brynesteinshandel

eneste stein Verktøyet er laget med to svært konsentrert diamant guider som er festet til verktøyet kroppen nær fire og syv posisjoner på verktøyet. Diamant guider er nettopp malt opp til den spesifikke arbeidsstykket diameter. Ekspanderen abrasive er plassert i en spalte i klokken 12 posisjon på verktøyet. Slipende og guidene er nettopp malt opp til den spesifikke arbeidsstykket diameter.
Multi-Stone Tools

En multi-stein verktøyet inneholder minst fire ekspanderende slipemidler, og kan holde mer. De slipemidler som brukes er alt nettopp grunnen til den spesifikke arbeidsstykket diameter. Den multi klipper verktøy ekspandere på nøyaktig samme hastighet samtidig som brukes i boringen. Multi-stein verktøyet fordeler inkluderer ingen nedlatende krefter blir brukt til det spesifikke arbeidsstykket. Dessuten overgår omfanget av fjerning av materiale som single steinredskaper. Multi steinredskaper vil heller ikke gi noen polering på arbeidsstykket overflate.
Tool Abrasives

En rekke slipemidler brukes i forbindelse med brynet . Vanligvis er den type arbeidsstykke eller dets hardhet dikterer den type slipemiddel som bør brukes. Korund og silisiumkarbid er de vanligste slipemidler som brukes, og generelt kan finpusse de fleste metallegeringer uten problem. På hardere metaller, må "superabrasives" brukes, som for eksempel diamant eller cubic bornitrid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133716.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance