Hvordan Tow en bil Backwards på en bil Dolly

Towing et kjøretøy er ideelt gjøres ved hjelp av en bil dolly eller tilhenger. En bil dolly har bilens forhjul satt i sporene over en rett aksel, festet gjennom en A-frame tilkobling til en stikk på trekkvognen. Bakhjulene av bilen ikke snu slik at trekkvognen å gjøre alt snu nødvendig. Et kjøretøy ulykke, mangler hjul, eller annen skade på bakakselen betyr at du kan ha til å taue bilen med bakhjulene på dolly. Vær ekstremt forsiktig når du gjør dette. Du trenger
Car dolly
2 bil knekt
Vis flere instruksjoner
en

Place de bakre dekkene på bilen inn i bilen dolly. Heve bilen på rammen foran bakhjulene hvis du ikke klarer å rulle bilen på dolly. Dytte bilen dolly under bakhjulene og sakte senke de to knekter inntil hjulene hviler i sporene til dolly.
2

Strap bilen ned til bilen dolly bruk sikkerhetsfunksjonene kjettinger og stropper som følge dolly.
3

Snu bilen nøkkelen til "ON" og rette hjulene. Har noen utenfor ser på hjulene for å sikre at de er helt rett.
4

Snu bilen og ta ut nøkkelen. Wiggle rattet til den låses på plass.
5

Sett bilen i fri for forhjulsdrevne biler med manuell girkasse. De fleste forhjulsdrevne biler med automatgir er ikke i stand til å bli slept bakover. Overføringen kan ikke settes i nøytral uten nøkkel å være i tenningen hindrer rattet fra låsing. Rattet må være låst til å taue bilen bakover.
6

Drive ved lavere hastigheter overvåker bevegelsene til kjøretøyet. En liten vinkel til hjulene vil føre til at kjøretøyet skal svaie voldsomt ved høyere hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133697.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance