CVT Problemer i en Mitsubishi Lancer

The 2009 Mitsubishi Lancer Ralliart kommer med en 2,0 -liters , firesylindret , turboladet motor med en valgfri , trinnløs automatgirkasse ( CVT ) . Denne funksjonen har vært innblandet i clutch og giring problemer på enkelte Lancer biler . Slipping Clutch

Når clutchen på din Mitsubishi Lancer unnlater å engasjere kraft fra motoren , trykke på gasspedalen vil føre til at motoren akselerere og RPM måleren vil ha en høy lesing, men bilen vant ' t flytte . Clutchsluring er vanligvis forårsaket av en slitt eller oljet clutch plate .
Feil Shifting

CVT funksjonsfeil kan føre til at bilen til nedgiring enten mens du kjører eller når du er på et punktum. Nedgiring hindrer manuell girvalg . Dette er et veldig alvorlig problem som det kan føre til ulykker , fare for bilens passasjerer og andre på veien. Når et kjøretøy downshifts , slår det seg uberegnelig fra høy til lav gear, legger et enormt press på bremsene i stedet for bremser gradvis.
Prevention

Følg nøye med til utstyr lyder og noen merkbare endringer i måten Lancer brytere tannhjul , da dette kan være en advarsel tegn på en overføring problem . Hvis du mistenker at kjøretøyet opplever overføring problemer , ta kontakt med kundeservice hos din Mitsubishi -forhandler for riktig diagnose og reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133823.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance