Opplæring for SAE Koblinger

Automotive koblinger er beslag, vedlegg og kontakter som trengs for å holde ulike systemer under trykk eller lekkasje gratis. The Society of Automobile Engineers (SAE) satser de ulike kapasiteter og styrken av ulike koblinger med testing og standarder. Noen er ganske enkle klemmer for lavt trykk slanger, mens andre er avanserte beslag som trengs for å tåle hundrevis eller tusenvis av pounds av press for sikker og effektiv bil ytelse. Ved inspeksjon eller installere noe koblingen i en bil, sørg for at den oppfyller eller overgår alle SAE ytelse og fail-punkts standarder. Klemme Koblinger

Selv enkel i design, når en klemme svikter og en vannslange løsner, vil motoren stoppe like raskt som om det hadde gått tom for gass. Kontroller at alle klemme typer er erstattet med samme design. Biler bruker stort sett to typer klemmer: snekkegear og klype klemmer. En orm-gear klemme par en slange til en passende, ved hjelp av en gjenget bandet gjennom et tannhjul slått av en skrutrekker. Disse er flotte å sikre høyt trykk linjer som trengs for å motstå ekspansjon. Knip klamre muffer er herdet stål ringer åpnes og lukkes ved å knipe med et par tang. Disse koblinger sikre lavt trykk retur vannledninger fra motorblokken til radiatoren.
Presstukede Koblinger

Presstukede koblinger skaper gass og væske-støvtette for høyt trykk installasjoner som hydraulikk (væske) og pneumatiske (luft) systemer. Swage kopling komprimere og klem på rustfritt stål i beslaget når de skrus sammen stramt. Dette komprimering forsegler montering så det er ingen lekkasje når trykksatt.

SWAGE beslag kan finnes både på slanger og hardt stål rør. Servostyring flytende linjer, klimaanlegget slanger og bremseslanger alle innlemme sterke press-resistente swage beslag.
Screw Koblinger

Selv enkel skrue koblinger for komponenter med ingen væske, luft eller press involvert må oppfylle SAE standarder. Når biler reise, kan saker som varme, kulde og vibrasjoner alle påvirker koblingen ytelse. SAE tester for ikke bare faktorer som styrke til å opprettholde gitte vekter og spenninger, men også motstand mot vibrerende løs når under en last eller ingen last.

Dessuten er det alltid lurt å ikke blande eller endre SAE-rater komponenter i et bestemt program. Bolter har ulike toleranser for ulike installasjoner. Selv om træ-eller bolt-størrelse kan være den samme, er det ingen garanti for at evnen til å motstå visse påkjenninger er identiske. Variabler som materialer (ulike stål eller andre legeringer), avslutt (rustfritt, galvanisert) og konstruksjon (bolt hode størrelse, mutter tykkelse) all innvirkning koblingen evne til å opprettholde forbindelsen under alle typer forhold.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133596.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance