Hvordan endre Termostat på en 1995 Mitsubishi Galant

Selv om Mitsubishi Galant er en import bil, er dens termostat samme type som brukes av de fleste innenlandske bilprodusenter. Termostaten er plassert inne i inntaket manifold å regulere temperaturen i motoren. Ettersom temperaturen på Galant motor stiger, tillater termostaten en økt strøm av kjølevæske gjennom motoren. Fluidet bidrar til å redusere temperaturen i motoren. Når termostaten slutter å virke, er faren for overoppheting øker. Dette kan deformere aluminium motorblokk Mitsubishi installert i Galant. Du trenger
Socket sett
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Følg den øvre radiator slangen over til stedet hvor radiator slangen kobles til Galant inntak manifold. Slangen kobles til T-stat boliger på inntaket manifold. Termostaten hviler inne i huset.
2

Fjern de to boltene som holder T-stat boliger på inntak manifold med en dyp brønn socket. En liten mengde kjølemiddel kan lekke ut av slangen som du fjerner T-stat huset fra undersiden av innsugningsmanifolden. For å redusere mengden av lekkasje, holder radiator slangen i vertikal posisjon som du trekker opp på T-stat boliger for å drenere væske tilbake i radiatoren.
3

Tørk overflaten av Galant inntak manifold rengjøre med et håndkle. Hindre at avfall som løv eller pakning materiale fra å komme inn i hullet der termostaten hviler.
4

Trekk den brukte termostaten ut av inntak manifold. Plasser den nye termostaten inn i hullet, slik at enden med våren går inn i hullet.
5

Plasser en ny pakning over termostaten. Plasser T-stat huset på toppen av pakningen. Sikre boliger til inntak manifold med de to boltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133510.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance