O ring ekstra verktøy

O-ringer benyttes for å skape en tetning mellom slangen rørforbindelser og i motorer for å hindre lekkasje av motorens vitale væsker, såsom olje. Disse ringene vil slites ut over tid på grunn av det konstante presset og friksjonen de er under. Fjerning og utskifting av O-ringer krever ofte spesialverktøy som bruker de dype sporene der O-ringer er montert inn. Hook

En O-ring kroken er et verktøy som ser ut akkurat som det høres ut. Dette verktøyet kan brukes for å manøvrere den nye O-ringen på plass. O-ringen kan henge på enden av kroken og deretter senkes ned på plass. Dette er spesielt nyttig for små eller trange rom der fingrene ikke kan være i stand til å sette ringen. O-ringen kroken kommer med ulike lengde håndtak for å lette lengre installasjon.
Plukk

O-ring pick brukes under installasjon og fjerning av O-ringer . Pick brukes til å lirke den gamle o-ringen ut fra under lunder som har holdt den på plass. Ved plassering av ny ring plukke gjør at teknikeren å gjøre små posisjonering endringer i den nye O-ringen. Pick er formet lik en tannlege tann plukke med hodet av verktøyet blir bøyd 90 grader fra håndtaket. Slutten av verktøyet er brakt til et fint punkt å la teknikeren til litt dytte inn i O-ringen for manøvrering.
Rissenål

En O ring-nent blir brukt til å trykke det nye O-ringen på plass. Den nent er en rettkjedet verktøy som er avsmalende mot enden med en stump punkt. Risseren er ikke laget for å manøvrere O-ring som de andre O-ring erstatning verktøy. Den eneste jobb risseren er å trykke den nye O-ringen i sporet. Risseren trykkes langs omkretsen av O-ringen til den er på plass. Rissenål verktøy kommer i mange lengder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133682.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance