Hva er en motor Pakning ?

En motor pakning, også kjent som en toppakning , er mellom motorblokken og topplokket og er laget av flere lag av stål , kobber faststoff eller i noen tilfeller et komposittmateriale laget av asbest eller grafitt . Motor pakning plassering

En motor pakningen er mellom motorblokken og sylindrene . Den er montert rundt stemplene og danner en tetning mellom for å holde trykket i sylinderne . Pakninger må sitte riktig under installasjonen for å sikre at det ikke er tap av trykk når topplokk og blokka er boltet ned.
Engine pakning svikt

Engine pakning svikt kan oppstå når pakningen er skjev eller sprukket og gjør at utgivelsen av trykk og med det, en reduksjon på kompresjon i motoren sylinder. Dette også kan tillate kjølevæske og olje å blande. Normalt vil pakningen må byttes når det er en lekkasje eller tap av trykk.
Engine pakning vedlikehold
p Det er ingen vedlikehold for å øke lang av en motor pakning. Forebyggende vedlikehold er å opprettholde kjølesystem for motoren å sikre at varmen ikke medfører at pakningen deformere eller sprekke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133640.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance