Transmission Flush Verktøy

Transmission flush verktøyene brukes til å behandle væsker som kreves for forsvarlig drift av en sending. Overføring spyler er en del av vedlikehold av bil. Fjerne rusk fra bilens girkasse vil bidra til at de bevegelige delene av sendingen vil vare lenger. Verktøyene som brukes under overføring spyler er spesielt designet for å flytte væske ut av overføringen, og erstatte den med ny væske. Transmission flush verktøy også hjelpe en automotive tekniker se om det er noen uvanlig rusk i overføring væske som kan være avgjørende for å oppdage problemer med overføringen tidlig. Cooler Linje Flush Machine

kjøligere nettoverføring flush maskinen er koblet til de kjøligere linjene i en overføring. Spyle-maskin krever at kjøretøyet kan startes, slik at væsken presses gjennom transmisjonen. Ettersom fluidet beveger seg gjennom overføringen, er gammelt fluid oppsamlet i kjøleren linje i flukt maskinen og erstattes av ny væske som kommer inn fra maskinen gjennom kjøleren ledningsforbindelser. Denne typen overføring flush Maskinen bruker motorens egen overføring pumpe for å overføre væske slik at ingen overtrykk opprettet i overføringen.
Pump Inlet Flush Machine

pumpeinnløpet i flukt maskinen er koplet til pumpens inntak av en overføring. Ny overføring væske drives gjennom det transmisjon og deretter slippes ut i en samlerørledning skuffen i den andre enden av overføringen. Fordelen med innløpet flush maskinen er at skitt og rusk som har samlet seg i overføring over tid er spylt ut som væsken beveger seg gjennom og er deponert i samlingen pannen. Teknikeren kan undersøke væsken etter tegn på slitasje eller metall spon som kan indikere alvorlige problemer med overføringen.
Transmission Jack

En overføring jack brukes til å støtte en transmisjonsenhet som må fjernes fra et kjøretøy til reparasjon før overføring i flukt. En overføring jack er hevet opp under bilens girkasse og overføringen løsnet og hvilte på den kontakten. Donkraften kan deretter senkes til overføring sikkert på det. Begge ender av overføringen støttes av jack, slik at overføring enheten holdes nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133681.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance