Slik feilsøker den Vacuum på en Mercedes

For mange er vakuum reparere en undring som kan frustrere og forvirre selv med sin beste innsats. Med eldre diesel Mercedes, dette gjelder særlig, siden de har en ganske sofistikert vakuumsystem med mange komponenter møblering vakuum til motoren, og praktisk talt alle andre ombord funksjonen. Vakuumsystemet rundt olje filterhuset er en av de mer vanlige områder for disse lekkasjer kan forekomme. Følg en bevisst prosess for å kontrollere de mest vanlige vakuum lekkasje steder. Du trenger
Vacuum lekkasje reparasjonssett
Vacuum pumpe
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk den viktigste vakuumpumpe først. Sveiv bilen, heve panseret og koble den viktigste brems booster montering ved hjelp av en 19 millimeter fastnøkkel. Hekt vakuum måle opp for å få et vakuum press lesing.
To Vakuum lekkasjer kan være svært vanskelig å diagnostisere, spesielt når det er flere lekkasjer.

Se etter et vakuum press på rundt 20 hg å la deg få vite den viktigste vakuumpumpe er møblering god vakuum press på systemet. Kontroller tilbakeslagsventil i vakuumpumpe, eller erstatte vakuumpumpe hvis vakuumtrykket lesing er lav eller svinger sterkt. Gå videre til neste vakuum sjekke om du får en solid vakuum press lesing.
3

Kontroller måling ventiler i hovedforsyningen linjen neste. Tilførselsledningen doseringsventilen har to små, skjøre kontakter, som sprø og vil sprekke og lekke. Vær forsiktig når du fjerner dem.
4 Finne vakuum lekkasjen er den vanskelige delen, men reparere det vanligvis enkelt hvis du er forsiktig.

Koble tilbudssiden av linjen betjene dashpot, eller overføring vakuum, neste. Heng opp måleren til det og sjekke det for lekkasjer. Erstatte dashpot og kontakten hvis du ser lekkasjer eller få en utilstrekkelig press lesing, for eksempel 10 hg eller under, og bilen opplever harde, jerky overføring giring.
5

Test dørlåsen tilbakeslagsventil neste. Hook opp hånden vakuumpumpe til tilbudssiden. Blokkere både outlet brystvorter og ta en lesning. Sett på dørlåsen tilbakeslagsventil og begge stykker knyttet til det hvis du oppdager en lekkasje etter å ha testet den.
6. Det ureparert lekkasje kan la deg strandet.

Hook opp håndpumpen til begge gule linjer til dørlåsen tilbakeslagsventil, en om gangen, med den andre sperret. Prøv å trekke og holde vakuum på hver av dem. Sjekk døren aktuatorer for lekkasjer, eller en master vakuum bytte hvis du ikke kan holde vakuum på en eller begge av disse gule linjer.
7

Finn vakuum linjene som kommer gjennom brannmuren. Finn den grønne linje med gul stripe. Denne linjen er den mest tilbøyelige til å ha mer enn én lekkasje på grunn av hvordan IT-tjenester HVAC og alle funksjonene. Test det på samme måte ved å trekke og holde vakuum.
8 Vacuum lekkasjer kan ødelegge kjærlighetsforhold med din Mercedes.

Pass på å sjekke den solide sorte linjen med håndpumpe. Bytt den ut hvis du finner en lekkasje siden det er tilførselsledningen for vakuum reservoaret. Finn vakuum reservoaret enten bak førersiden forhjulet godt eller i bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133680.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance