Hva gjør du hvis du ser en Check Engine Light Etter en Knocking Noise

Når "check engine" lyset slås på i bilen din, kan du bli konflikt om hva de skal gjøre. Tross alt, motorproblemer er ingenting å ignorere. Men dette lyset ikke alltid mener det er et problem med selve motoren. Som kan gjøre det vanskelig å avgjøre om bilen din trenger å gå til butikken. Motor Knock

motor kan produsere en knocking støy av flere grunner. Banket eller banke fra en kald start kan tyde på at en bil ikke har blitt skikkelig vedlikeholdt. Det kan også indikere interne mekaniske problemer som for eksempel ødelagt ring, et ødelagt stempel, en innlevering stang peiling eller håndleddet pin, eller en blåst toppakning. Disse banker ofte lyd metallic og øke etter hvert som motorens turtall øker. De kan øke etter hvert som belastning på motoren stiger også.

Motorer kan slå når motoren timingen er feil, fordi kjølesystemet ikke fungerer riktig eller fordi drivstoffblandingen er feil. Lyden kan være en sann knock - en hul lyd - eller en rallende lyd. Motorer med kjøling-system problemer eller ujevn forbrenning kan utvikle en pinge lyd. Uansett hva det høres ut som, motor knock indikerer et reelt problem. Du bør aldri ignorere en kraftig motor.
Sjekk motoren lys

"check engine" lys kan være den mest misforståtte lys på dashbordet. Det er i stand til å sanse problemer med motoren, men det kan ikke fortelle deg hvor de kommer fra. Din "check engine" lyset kunne slå på for noe så lite som en løs gasskappe, til noe så stort som en motor som er feiltenning. Selv om det lyset ikke betyr som regel at du trenger et slep, gjør det tjene som en heads-up, slik at du vet at noe er definitivt galt.
Detection

Eiere av knocking biler aldri skal ignorere sine "check engine" lys. Ta litt tid og sjekk det grunnleggende - sett inn gasskappe, sjekk kjølevæske nivå og lar bilen til "hvile" før du starter den igjen. Reduser hastighet og belastning, så vel. Hvis bilen ikke ble bygget for å slep, kan du se "check engine" lys.
P Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan det være noe alvorlig galt. Ta bilen til en mekaniker du stoler på så snart du kan. Reparasjonene kan virke dyrt nå, men du vil spare penger i det lange løp. En bil med en dårlig kjører motoren er mer forurensende og mindre drivstoff effektiv. Motor knock kan også indikere et problem som ikke vil få noe bedre. Din mekaniker kan hjelpe deg å finne problemet og løse det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133539.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance