Slik finner du ut Oil Pan Replacement

The bunnpannen er den delen av motoren der oljen hviler mens bilen er i ro eller kjører ikke. Foruten å tjene som et oljereservoar, er det også hvor oljepumpen hviler. Bunnpannen er vanligvis plassert i bunnen av veivhuset for å samle olje som renner ned fra sidene. Bunnpannne er vanligvis laget av tynt stål og som er en av de mest vanlige auto deler for å utvikle en lekkasje. Dersom det oppstår lekkasje i bunnpannen, anbefales det at den delen skiftes. Heldigvis er det enkelt å avgjøre om bunnpannen er defekt. Du trenger
Hansker
Jack
Lommelykt
Oil bøtte eller pan
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din garasje og /eller oppkjørselen for å se om det er tegn til oljelekkasje. En dårlig olje panorere nesten alltid lekker olje. Imidlertid ikke en olje flekk på bakken ikke nødvendigvis at bunnpannen er feil, for det er en rekke grunner for en oljelekkasje. Hvis det ser ut til å være er ingen lekkasje, er pan sannsynligvis fint.
2

Jack bilen opp slik at du kan observere undersiden av motoren. Se etter den store metall panne med en plugg plassert i bunnen. Sjekk ut tappepluggen i bunnen av pannen for skade. Det er også mulig at pluggen er avdrevet. Før du skrur den til å sjekke, pass på å sette en kjele under for å samle opp oljen som renner ut av motoren. Oljen kan settes tilbake i når du er ferdig. Undersøke plugg for sprekker og skader.
3

undersøke området rundt sluket hullet i pannen, samt pan selv. Hvis kjelen har virkelig gått dårlig, bør sprekker eller utette områder være synlig med en lommelykt. Hvis alt fortsatt ser intakt, er bunnpanne fortsatt i god form.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133540.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance