Hva er årsakene til Smog Test Failure?

Statlige og føderale myndigheter har fastsatt rammer for skadelige gasser som slippes ut av biler. En strålingstest, også referert til som en smog test, vil måle hydrokarboner, karbonmonoksyd, karbondioksyd og nitrogenoksyder gass nivåer. Det finnes flere vanlige årsaker som fører til et kjøretøy sviktende en smog test. Sjekk Engine Lett
p Hvis din check engine lys eller funksjonsfeil indikatorlampe lyser, vil det resultere i en automatisk smog test fiasko. Hvis lyset er på, ta bilen til et bilverksted slik at de kan diagnostisere problemet.
Old Oil

bilens motor puster inn røyk fra bunnpannne og andre bildeler. Disse røyk gjør sin vei gjennom forbrenning og forurense motorolje. Endring av olje regelmessig vil eliminere disse røyk og lar bilen å passere inspeksjon.
Lavt dekktrykk

Blås dekkene før en smog inspeksjon. I løpet av smog test, kan en tekniker trenger å kjøre bilen på et dynamometer. Dekk forbedre stabiliteten og nøyaktigheten av denne delen av eksamen. Videre er de samlede utslippene av kjøretøyet forbedres ved å la motoren opprettholde en jevn belastning.
Diagnose Gass Failure

Les smog svikt rapporten for å vurdere hvilke gass forårsaket svikt. En HC svikt resultater fra ufullstendig forbrenning. Hvis du hadde en HC fiasko, er de vanligste årsakene slitte tennplugger, defekte tennplugg ledninger, en slitt distributør cap eller rotor, feil tenning timing, vakuum lekkasjer eller en motor mekanisk svikt. En CO svikt stammer fra en overdreven rik luft drivstoffblandingen og er vanligvis forårsaket av en uvirksom luftinjeksjon system, en defekt oksygen sensor, en lekkasje eller defekt drivstoff injektor, en begrenset luftfilter, et vakuum lekkasje fra en utilbørlig manifold absolutt trykksensor drift , en defekt luftmasse eller luftstrøm sensor, en defekt katalysator, en defekt termostat, olje-forurenset drivstoff eller en feil drivstoff fordampning system eller purge ventilen. Til slutt kommer en NOx svikt fra forbrenningstemperaturer som kjører for høy. De vanligste årsakene til en NOx svikt er et kjølesystem feil, en over-avansert tenning timing, en overdreven tynn luft-drivstoffblandingen eller en uvirksom gass resirkuleringsanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133891.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance