Spesifikasjonene for TJ Torque

The TJ er andre generasjon av Jeep Wrangler modeller som selges av Jeep 1997-2006. TJ Jeep Wrangler er en SUV og off-road kjøretøy med to dører. Du kan fjerne taket og sidene av jeep, noe som gir sjåførene muligheten til å føle vind og vær når du kjører. TJ Jeep brukes ofte i varmt vær og eies av folk som bor i områder med sol året rundt. Bruke riktig mengde dreiemoment til kjøretøyet er viktig å opprettholde den. Front Suspension

øvre kontroll armer rammen har 55 fot-pounds av dreiemoment, mens den øvre kontroll arm aksel har 55 fot-pounds av dreiemoment. Den nedre kontroll arm rammen har 130 fot-pounds av dreiemoment og den nedre kontroll arm aksel har 85 fot-pounds av dreiemoment. Sporet bar aksel side har 55 fot-pounds av dreiemoment mens sporet bar ramme ball stud mutter har 65 fot-pounds av dreiemoment. Tie rod ender til huber har 55 fot-pounds av dreiemoment og styrestagenes klemmer har 20 fot-pounds av dreiemoment. Tie rod ball stud har 65 fot-pounds av dreiemoment, og draglink ball studs har 55 fot-pounds av dreiemoment. Den draglink klemmen har 20 fot-pounds av dreiemoment, det øverste stabilisatorstag 45 fot-pounds av dreiemoment, og den nedre stabilisatorstag har 70 fot-pounds av dreiemoment. Har festeskruene å ramme 40 fot-pounds av dreiemoment, de øvre sjokk mounts har 17 fot-pounds av dreiemoment, og de lavere sjokk mounts har har 21 fot-pounds av torque.The styring stabilisator draglink og ramme 55 fot-pounds hver .
Bakhjulsoppheng

øvre kontroll armer ramme har 55 flbs dreiemoment, mens den øvre kontroll armer aksel har 55 fot-pounds av dreiemoment. Den nedre kontroll armer rammen har 130 fot-pounds av dreiemoment og den nedre kontroll armer aksel har 130 fot-pounds av dreiemoment. Sporet bar aksel side og rammen har 74 fot-pounds av dreiemoment hver. Den øvre og nedre stabilisatorstag har 40 fot-pounds av dreiemoment hver. De øvre sjokk mounts har 23 fot-pounds av dreiemoment mens de lavere sjokk mounts har 74 fot-pounds av dreiemoment.
Drivverk Torque Specs

foran differensialdeksel bolter har 30 fot-pounds av dreiemoment og den fremre differensial fyllepluggen har 25 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som kobler drivakselen til framakselen har 14 fot-pounds av dreiemoment, mens bolter koble drivakselen til transfercase har 20 fot-pounds av dreiemoment. Tennpluggen rail har 27 fot-pounds av dreiemoment og olje Pan bunnpluggen har 25 fot-pounds av dreiemoment. De bakre differensialdeksel bolter har 30 fot-pounds av dreiemoment, har den bakre differensial fyllepluggen 25 fot-pounds av dreiemoment, og boltene som forbinder drivakselen til bakre differensial har 14 fot-pounds av dreiemoment.

Andre Torque Specs

bolter som forbinder fremre støtfanger til rammen har 77 fot-pounds av dreiemoment og slepe nøtter har 85-115 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som kobler den bakre støtfangeren og hovedetasjen til rammen har 50 fot-pounds av dreiemoment hver. Boltene sammenkopling av ovn og gulvet bak til rammen har 35 fot-pounds av dreiemoment hver. Gasstanken stropper har tre fot-pounds av dreiemoment og bolter som forbinder gass skid til rammen har 11,5 fot-pounds av dreiemoment. Bremsekalippernes festeboltene har 11 fot-pounds av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133890.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance