Federal Motor Vehicle Safety Standards

The US Highway Safety Act av 1970 etablerte National Highway Traffic Safety Administration å overvåke sikkerhetsstandarder i kjøretøyer og på motorveier . Administrasjonen faller under jurisdiksjonen til Department of Transportation og gjør tilgjengelig informasjon om sikkerhetsstandarder gjennom en rekke offentlige utredninger . Federal Motor Vehicle Safety Standards og forskrifter

Denne kort guide gir de grunnleggende forskrifter og etterlevelse retningslinjer for motorkjøretøy produsenter og selskaper som produserer bildeler. Det er påbudt etter tittel 49 i United States Code og del 571 av Code of Federal Regulations . Sikkerhetsstandarder som har vært i kraft siden 2003 er oppsummert for enkel tilgang.
US Code of Federal Regulations

Den amerikanske Code of Federal Regulations gir en oversikt over forskrifter gitt av byråer av den føderale regjeringen. Detaljert og fullstendig informasjon vedrørende motorkjøretøy forskrifter kan finnes i kapittel 500 av denne publikasjonen mens informasjon om sikkerhetsstandarder ligger i § 571 .
US Code, Title 49
< br >

den amerikanske kode er teksten i den generelle og permanente lovene i USA . Tittel 49 av koden skisserer den fullstendige teksten til lover knyttet til transport med ulike seksjoner viet til motorveien sikkerhet, forbrukerinformasjon , National Driver Register og drivstofføkonomi .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133437.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance